Marinuoti pomidorai - greitukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 2 minutes, nukoškite. Odeles nulupkite ir pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Į dubenį įpilkite litrą pravėsusio virinto vandens. Į jį supilkite pomidorų padažą, cukrų, druską, suberkite išspaustą česnaką ir smulkiai pjaustytus krapus, kalendras ir petražoles.

Išmaišykite ir užpilkite ant pomidorų ketvirčių.

Uždenkite ir palaikykite bent 3-4 valandas prieš patiekiant su mėsa ar žuvimi.

Kuo ilgiau laikysite, tuo skonis bus ryškesnis.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai