Marinuoti pomidorai – GREITUKAI

 (1)
Marinuoti pomidorai - greitukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, palaikykite 2 minutes, nukoškite. Odeles nulupkite ir pomidorus supjaustykite ketvirčiais.

Į dubenį įpilkite litrą pravėsusio virinto vandens. Į jį supilkite pomidorų padažą, cukrų, druską, suberkite išspaustą česnaką ir smulkiai pjaustytus krapus, kalendras ir petražoles.

Išmaišykite ir užpilkite ant pomidorų ketvirčių.

Uždenkite ir palaikykite bent 3-4 valandas prieš patiekiant su mėsa ar žuvimi.

Kuo ilgiau laikysite, tuo skonis bus ryškesnis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 kg Pomidorai
1 l Vanduo
800 ml Pomidorų padažas
2 šaukštas Druska
2 šaukštas Cukrus
10 skiltelė Česnakai
1 sauja Krapai
1 sauja Kalendros
1 sauja Petražolės
Porcijos: 10
Sudėtingumas :