Marinuoti pievagrybiai

Marinuoti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite ir gerai nuplaukite. Didelius perpjaukite pusiau.

Pievagrybius suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Kepkite kelias minutes. Suberkite griežinėliais pjaustytus česnakus ir kepkite dar kelias minutes.

Supilkite vyną, vandenį, įberkite druskos, cukraus, pipirų, įdėkite lauro lapų, gvazdikėlių, čiobrelio šakelę ir kadagio uogų.

Virkite kelias minutes.

Skystį nupilkite į dubenį, pievagrybius sudėkite į paruoštus sterilius stiklainius. Užpilkite perkoštą marinatą (pilkite iki pat viršaus) ir užsukite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Pievagrybiai
150 ml Baltas sausas vynas
300 ml Vanduo
50 ml Aliejus
2 šaukštelis Druska
1 šaukštas Cukrus
3 vnt. Lauro lapai
5 vnt. Juodieji pipirai
1 šakelė Čiobreliai
5 skiltelė Česnakai
2 vnt. Kadagių uogos
3 vnt. Gvazdikėliai
Sudėtingumas :