Marinuoti pievagrybiai
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Pievagrybius nuvalykite ir gerai nuplaukite. Didelius perpjaukite pusiau.

Pievagrybius suberkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Kepkite kelias minutes. Suberkite griežinėliais pjaustytus česnakus ir kepkite dar kelias minutes.

Supilkite vyną, vandenį, įberkite druskos, cukraus, pipirų, įdėkite lauro lapų, gvazdikėlių, čiobrelio šakelę ir kadagio uogų.

Virkite kelias minutes.

Skystį nupilkite į dubenį, pievagrybius sudėkite į paruoštus sterilius stiklainius. Užpilkite perkoštą marinatą (pilkite iki pat viršaus) ir užsukite.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai