© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite stambiais (5 ir 5 cm) kubeliais, apkepkite keptuvėje giliais kraštais, kol paskrus. Paskui suberkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.

Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėkleles. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite daržoves. užpilkite padažu ir aliejumi, uždenkite dangčiu ir palikite 2 – 3 valandoms kambario temperatūroje marinuotis.

Paruošimo būdas: Marinuoti
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai