Marinuoti kiniški baklažanai

Kiniškos virtuvės mėgėjams.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažanus supjaustykite stambiais (5 ir 5 cm) kubeliais, apkepkite keptuvėje giliais kraštais, kol paskrus. Paskui suberkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.

Pomidorus supjaustykite skiltelėmis, išimkite sėkleles. Česnakus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Sumaišykite daržoves. užpilkite padažu ir aliejumi, uždenkite dangčiu ir palikite 2 – 3 valandoms kambario temperatūroje marinuotis.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Baklažanai
80 g Svogūnai (raudonieji)
200 g Pomidorai
4 skiltelė Česnakai
0,5 šaukštelis Druska
2 šaukštelis Aitriųjų paprikų padažas
1 šaukštas Aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :