Marinuoti kelmučiai

Marinuoti grybus galite bet kokius - tam tiks ir baravykai, ir kelmučiai, ir bet kokie kiti valgomi grybai.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Kelmučius nuvalykite, sudėkite į puodą, užpilkite vandeniu, užvirinkite ir virkite 10 min. Nuovirą nupilkite. Grybus užpilkite 1 l verdančio vandens, pridėkite cukraus, druskos, pjaustyto česnako, pipirų, lauro lapų, acto esencijos. Virkite 15 min.

Sudėkite grybus į švarius stiklainius ir užsukite indelius. Laikykite šaldytuve.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kelmučiai
1 l Vanduo
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Druska
1 šaukštas Actas
žiupsnelis Juodieji pipirai
3 vnt. Gvazdikėliai
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Lauro lapai
sauja Krapų žiedynai