Marinuoti kazlėkai

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Grybus nuplaukite, nuo kepurėlių nulupkite plėveles. Virkite kazlėkus nugriebdami putas, kol grybai nusės ant dugno. Paskui suberkite grybus į sietelį ir palaukite, kol nuvarvės vanduo.

Pasigaminkite marinatą. Visus komponentus sumaišykite, užvirinkite. Sudėkite grybus į marinatą ir pavirkite 20 min.

Sudėkite grybus į stiklainius, užpilkite karštu marinatu, užsukite dangtelius, apverskite ir palikite, kol visiškai atvės.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kazlėkai
Marinatui:
3 šaukštas Actas (9 proc.)
2 šaukštas Cukrus
4 šaukštas Druska
2 vnt. Lauro lapai
3 vnt. Gvazdikėliai
5 vnt. Kvepiantys pipirai
Sudėtingumas :