© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Grybus nuplaukite, nuo kepurėlių nulupkite plėveles. Virkite kazlėkus nugriebdami putas, kol grybai nusės ant dugno. Paskui suberkite grybus į sietelį ir palaukite, kol nuvarvės vanduo.

Pasigaminkite marinatą. Visus komponentus sumaišykite, užvirinkite. Sudėkite grybus į marinatą ir pavirkite 20 min.

Sudėkite grybus į stiklainius, užpilkite karštu marinatu, užsukite dangtelius, apverskite ir palikite, kol visiškai atvės.

Paruošimo būdas: Konservuoti Marinuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai