© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Gaminimas

Burokėlius nuplaukite, nulupkite, o minkštimą supjaustykite plonomis skiltelėmis. Nulupkite česnakus ir sudėkite juos 2 min. į puodą su verdančiu vandeniu. Česnakus išgriebkite ir perliekite šaltu vandeniu.

Sudėkite česnakus į sterilizuotus stiklainius, sluoksniuodami su burokėliais. Į kiekvieną stiklainį įdėkite šiek tiek žalumynų.

Pasiruoškite marinatą. Vandenį užvirinkite, sudėkite cukrų, druską, supilkite actą. Dar kartą viską užvirinkite. Karštu marinatu užpilkite į stiklainius sudėtus česnakus. Užsukite dangtelius ir laikykite stiklainius apverstus, kol jie atvės.

Paruošimo būdas: Marinuoti
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai