© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode sumaišykite vandenį, sojos padažą, „Tom Yum“ pastą, cukrų ir druską. Gerai išmaišykite, leiskite užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Per tą laiką čili pipirus nuplaukite ir išpjaukite sėklytes.

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite 3-4 milimetrų storio griežinėliais. Į marinatą sudėkite čili pipirus ir burokėlius, supilkite sezamų aliejų, actą ir sudėkite sezamo sėklas. Gerai viską išmaišykite.

Burokėlius sudėkite į sterilius indus, sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje vėsiose vietoje iki pusės metų. Nors mėgautis šiais burokėliais galite jau ir kitą dieną.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Marinuoti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Kitą dieną
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai