Marinuoti burokėliai

 (2)
Receptas iš Azijos.
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Korėjos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Puode sumaišykite vandenį, sojos padažą, „Tom Yum“ pastą, cukrų ir druską. Gerai išmaišykite, leiskite užvirti ir nukelkite nuo ugnies.

Per tą laiką čili pipirus nuplaukite ir išpjaukite sėklytes.

Burokėlius nulupkite ir supjaustykite 3-4 milimetrų storio griežinėliais. Į marinatą sudėkite čili pipirus ir burokėlius, supilkite sezamų aliejų, actą ir sudėkite sezamo sėklas. Gerai viską išmaišykite.

Burokėlius sudėkite į sterilius indus, sandariai uždarykite. Laikykite tamsioje vėsiose vietoje iki pusės metų. Nors mėgautis šiais burokėliais galite jau ir kitą dieną.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Burokėliai
3 vnt. Čili pipirai
70 g Cukrus
2 šaukštelis Druska
120 ml Sojos padažas
100 ml Vanduo
100 g Prieskoniai „Tom Yum“
5 šaukštas Sezamų aliejus
100 ml Baltojo vyno actas
20 g Sezamo sėklos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :