© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Į dubenį suberkite maltus migdolus, cukrų ir cukraus pudrą. Gerai išmaišykite. Padarykite duobutę ir į ją supilkite citrinų sultis, migdolų esenciją ir kiaušinių baltymus. Išmaišykite mediniu šaukštu, o paskui minkykite, kol susidarys vienalytė elastinga masė.

Šią masę galima dažyti maistiniais dažais ir naudoti įvairiems gaminiams puošti. Išeina apie 450 g marcipaninės masės. Jeigu jos nenaudosite iš karto, suvyniokite ją į maistinę plėvelę, kad nedžiūtų.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai