Manų kruopų ir rikotos apkepas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.6000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Nuluptą citrinos žievelę sudėkite į pieną, sumaišytą su vandeniu.

Užvirkite ir ant mažos ugnies pakaitinkite apie 5 minutes.

Išgriebkite citrinos žieveles, sudėkite sviestą ir nuolat maišant lėtai supilkite manų kruopas.

Nuolat maišant virkite, kol košė pradės tirštėti. Dar pamaišykite apie 5 minutes ir nukelkite nuo ugnies, kad pravėstų.

Kitame dubenyje suplakite kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi.

Kiaušinių plakinį sumaišykite su rikotos sūriu.

Sudėkite manų košė ir gerai išmaišykite.

Masę sukrėskite į kepimo formą ištepta sviestu.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 60 minučių.

Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai