© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Pakaitinkite vyną, cukrų, šafraną, vanilės ankštį ar vanilinį cukrų, žvaigždinį anyžių ir cinamoną. Nukelkite nuo ugnies ir palikite maždaug 1 valandą, kad įgautų skonį.

Nulupkite mandarinus taip, kad visai neliktų žievelės baltos dalies.
Sudėkite mandarinus į švarius stiklainius ir užpilkite marinatu. Mandarinus bus galima skanauti po 1–2 savaičių.

PATARIMAS! Patiekite su vaniliniais ledais.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai