Mandarinai su cinamonu ir šafranu

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakaitinkite vyną, cukrų, šafraną, vanilės ankštį ar vanilinį cukrų, žvaigždinį anyžių ir cinamoną. Nukelkite nuo ugnies ir palikite maždaug 1 valandą, kad įgautų skonį.

Nulupkite mandarinus taip, kad visai neliktų žievelės baltos dalies.
Sudėkite mandarinus į švarius stiklainius ir užpilkite marinatu. Mandarinus bus galima skanauti po 1–2 savaičių.

PATARIMAS! Patiekite su vaniliniais ledais.

Santa Maria
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Porcijos: 6
Sudėtingumas :