© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 180min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Mėsą, rūkytus lašinukus ir svogūnus sumalkite, į faršą sudėkite grietinę, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išminkykite.

Mėsos masę dėkite ant iš anksto pasiruošto švarios naujos marlės gabalo, suvyniokite dešros pavidalu ir perriškite kas 3 cm storu siūlu.

Vyniotinį dėkite į puodą su parūgštintu daržovių sultiniu ir virkite 2 valandas. Atšaldykite sultinyje. Išėmę supjaustykite ir patiekite su garstyčių padažu.

Padažui grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir po truputį supilkite aliejų, nuolat maišydami. Pagardinkite druska, cukrumi, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, supilkite actą ir viską dar sykį gerai išsukite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs , Velykų stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai