Maltos mėsos vyniotinis

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
180min
Įvertinimas:
4.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mėsą, rūkytus lašinukus ir svogūnus sumalkite, į faršą sudėkite grietinę, pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išminkykite.

Mėsos masę dėkite ant iš anksto pasiruošto švarios naujos marlės gabalo, suvyniokite dešros pavidalu ir perriškite kas 3 cm storu siūlu.

Vyniotinį dėkite į puodą su parūgštintu daržovių sultiniu ir virkite 2 valandas. Atšaldykite sultinyje. Išėmę supjaustykite ir patiekite su garstyčių padažu.

Padažui grietinę sumaišykite su garstyčiomis ir po truputį supilkite aliejų, nuolat maišydami. Pagardinkite druska, cukrumi, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, supilkite actą ir viską dar sykį gerai išsukite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Vyniotiniui:
250 g Jautiena
250 g Kiauliena
50 g Rūkyti lašinukai
2 šaukštas Grietinė
1 vnt. Svogūnai
1 žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
200 g Prieskoninės daržovės
1 šaukštelis Actas
Padažui:
8 šaukštelis Garstyčios
6 šaukštas Grietinė
6 šaukštas Aliejus
1 vnt. Svogūnai
1 žiupsnelis Druska
1 žiupsnelis Cukrus
5 ml Actas
Sudėtingumas :