© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite visus produktus išskyrus sūrį. Sudėkite ant kepimo popieriaus ir suvyniokite į 2 cm dydžio stačiakampį.

Tada sudėkite ant mėsos sūrį ir padarykite vyniotinį. Jį įdėkite į kepimo formą ir kepkite orkaitėje 180°C temperatūroje 45 min., kol vyniotinis gražiai apkeps ir suminkštės.

Vėliau palikite atvėsti ir po 5 min. supjaustykite. Patiekite su pomidorų padažu, jei mėgstate.

Ruošiant pomidorų padažą, sumaišykite visus produktus. Užvirkite ir troškinkite 10–15 min. Patiekite su maltos mėsos vyniotiniu.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai