Maltos mėsos kebabai su jogurto ir mėtų padažu
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Sumaišykite mėsą su maltos mėsos prieskoniais ir gerai susmulkinkite.

Paruoškite 8 dešrelės formos kebabus (8 cm ilgio ir 3 cm skersmens) ir perverkite mediniais šašlykų iešmeliais.

Apkepkite kebabus keptuvėje įkaitintame aliejuje ant aukštos ugnies, kol mėsa gražiai paruduos.

Po to, kepkite kebabus 185ºC orkaitėje apie 15–20 min.

Norėdami paruošti padažą, sumaišykite jogurtą su mėtomis ir česnakine druska, pabarstykite juodaisiais pipirais (jei reikia).

Patiekite su tortilija arba salotomis.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai