Makaronų mišrainė su vištiena

Makaronų mišrainė su vištiena
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir iš abiejų pusių apkepinkite vištienos filė, kol pagels (maždaug 5 minutes), užbarstykite druskos ir pipirų.

Suvyniokite į foliją ir laikykite šiltai.

Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.

Vištieną supjaustykite, sumaišykite su makaronais ir uždengę laikykite
šiltai.

Nuskuskite morkas ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Atskirkite brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus, pievagrybius supjaustykite į keturias dalis.

Didelėje keptuvėje pakaitinkite 1 šaukštą aliejaus, 3–5 minutes pakepinkite morkas, tada jas suberkite į indą su makaronais ir vištiena.

Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, 3–4 minutes pakepinkite pievagrybius ir suberkite į tą patį indą.

Įpilkite į keptuvę dar 2 šaukštus aliejaus, 7–10 minučių pakepinkite brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus, dėkite į indą su kitomis sudėtinėmis dalimis.

Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir įpilkite sojų padažo.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Makaronai
200 g Vištienos filė
6 šaukštas Aliejus
1 šaukštelis Druska
pagal skonį Pipirai
2 vnt. Morkos
250 g Pievagrybiai
1 vnt. Brokoliai
1 vnt. Žiediniai kopūstai
25 ml Sojos padažas
100 ml Svogūnų laiškai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :