Makaronų mišrainė su vištiena
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
4.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į keptuvę įpilkite aliejaus ir iš abiejų pusių apkepinkite vištienos filė, kol pagels (maždaug 5 minutes), užbarstykite druskos ir pipirų.

Suvyniokite į foliją ir laikykite šiltai.

Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.

Vištieną supjaustykite, sumaišykite su makaronais ir uždengę laikykite
šiltai.

Nuskuskite morkas ir supjaustykite plonais griežinėliais.

Atskirkite brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus, pievagrybius supjaustykite į keturias dalis.

Didelėje keptuvėje pakaitinkite 1 šaukštą aliejaus, 3–5 minutes pakepinkite morkas, tada jas suberkite į indą su makaronais ir vištiena.

Į keptuvę įpilkite 2 šaukštus aliejaus, 3–4 minutes pakepinkite pievagrybius ir suberkite į tą patį indą.

Įpilkite į keptuvę dar 2 šaukštus aliejaus, 7–10 minučių pakepinkite brokolio ir žiedinio kopūsto žiedynus, dėkite į indą su kitomis sudėtinėmis dalimis.

Suberkite smulkintus svogūnų laiškus ir įpilkite sojų padažo.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai