Makaronai su ypatingu grybų padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Dideliame puode išvirkite makaronus (vandenį būtinai pasūdykite).

Nusunkite ir, kol paruošite padažą, laikykite šiltai.

Puode ištirpinkite sviestą ir 2 minutes ant vidutinės ugnies pakepinkite nuluptus grybus.

Tada įdėkite sutrintą česnako skiltelę, sutarkuotą ar sumaltą citrinos žievelę, supilkite grietinėlę, pagardinkite muskatais ir juodaisiais pipirais.

Nuolat maišydami pavirkite 1–2 minutes ant mažos ugnies.

Suberkite tarkuotą parmezano sūrį ir pavirkite dar 3 minutes.

Padažą užpilkite ant makaronų, užbarstykite juodųjų pipirų ir gerai išmaišykite.

Užtarkuokite parmezano sūrio ir patiekite.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai