Makaronai su krevečių ir grietinėlės padažu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Jei naudosite nelukštentas krevetes, jas išlukštenkite.

Česnaką nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais, pakepinkite aliejuje.

Supilkite grietinėlę ir suberkite susmulkintus bazilikus.

Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite.

100 ml nuoviro supilkite į padažą.

Nuolat maišydami pakaitinkite kelias minutes, įberkite druskos ir pipirų, sudėkite krevetes (daugiau nevirkite, nes krevetes taps neskanios).

Ką tik išvirtus makaronus patiekite su krevečių ir grietinėlės padažu bei šviežiomis salotomis.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai