Makaronai su česnakiniu špinatų padažu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šaldytus špinatus palikite atitirpi. Atitirpus nusunkite skystį.

Makaronus sudėkite virti į pasūdytą vandenį.

Graikinius riešutus sukapokite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų keptuvėje.

Išspauskite česnakų skilteles ir vis pamaišant kepkite ant mažos ugnies porą minučių.

Suberkite špinatus ir išmaišykite. Kaitinkite dar vieną minutę.

Išvirusius makaronus nusunkite ir suberkite į keptuvę. Išmaišykite, įberkite pipirų, tarkuoto muskato riešuto ir vis pamaišant kepkite kelias minutes.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai