© lieknosbites.lt
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Siūlome išbandyti ir dar vieną skanėstą – restoranuose ne kartą ragautą trešnių (galima ir vyšnių) padažą. Jei atvirai – tai idealus pasirinkimas prie paukštienos patiekalų. Vienintelis minusas – teks kiek ilgiau pastovėti prie orkaitės. Bet, kaip sakoma, per kančia į žvaigždes.

Šiuo receptu dalijasi tinklaraštis „Lieknos bitės“.

Gaminimas:

  1. Mėsą supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, ant jos pilkite ištirpintą medų, garstyčias, 50 ml vandens, druskos, pipirų ir palikite kelioms valandoms pasimarinuoti.
  2. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių.
  3. Mėsą su visu padažu sudėkite į maišą ir pašaukite kepti maždaug 30 minučių.
  4. Miežinius išvirkite pagal instrukciją.
  5. Keptuvėje ištirpinkite ghee sviestą, berkite smulkiai supjaustytą česnaką ir cukinijos griežinėlius.
  6. Kitoje keptuvėje riešutus paskrudinkite su žiupsneliu druskos.
  7. Daržoves ir riešutus sumaišykite su išvirusiais miežiais.

Štai atėjo ir gardžiojo padažo laikas:

  1. trešnių išimkite kauliukus.
  2. Į puodą pilkite sultinį ir vyną, berkite trešnes, cukrų ir druską, viską užvirkite, sumažinkite kaitrą ir pavirkite maždaug 20 minučių, kol skystis beveik išgaruos.

Skanaus!

Lūkesčius pranoksiantys pietūs: minkštutėlė antiena, paskendusi trešnių padaže
© lieknosbites.lt
Tinklaraštis „Lieknos bitės“
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai