© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Viščiuką supjaustykite porcijomis, įtrinkite druska, pipirais ir prieskonių mišiniu, sudėkite į sandarų indą ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kad pasimarinuotų.

Į puodą storu dugnu įpilkite pusę puodelio aliejaus ir gerai įkaitinkite. Kai aliejus bus karštas, sudėkite vištieną ir kepkite iš visų pusių, kol gražiai apskrus, maždaug po 5 minutes. Išimkite iš keptuvės ir padėkite į šalį,

Tada į tą pačią keptuvę suberkite griežinėliais pjaustytą svogūną ir kepkite tik tol, kol suminkštės. Sudėkite supjaustytus pomidorus ir kepkite 2 minutes. Paskui suberkite susmulkintus česnakus, griežinėliais supjaustytas morkas, tarkuotą imbierą, šparagines pupelės, petražolės, salierai, ir papriką. Gerai išmaišykite.

Sudėkite į daržovių mišinį vištieną, bet neuždenkite. Troškinkite maišydami švelniai su mediniu šaukštu, kol vištiena bus gatava ir skystis sutirštės, apie 30 minučių. Jeigu skysčio truks, įpilkite keletą šaukštų verdančio vandens.

Kol vištiena verda, bananus nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
Puode įkaitinkite likusį aliejų – 2,5 puodelio ir suberkite bananus. Kepkite juos apversdami maždaug 5 minutes, kol gražiai apskrus. Tada išgriebkite ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nubėgtų riebalų perteklius.

Sudėkite bananus į vištieną su daržovėmis, atsargiai išmaišykite, pakaitinkite iki virimo ir iš karto patiekite.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai