Liežuvį kutenantis karštas šokoladas

Liežuvį kutenantis karštas šokoladas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
4.2500 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į migdolų pieną sutrupinkite šokoladą.

Įberkite cinamono, tarkuoto muskato riešuto, imbiero.

Maišant užvirkite ir virkite apie 2 minutes (patikrinkite ar šokoladas visiškai ištirpęs).

Supilstykite į nedidelius puodelius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

120 ml Migdolų pienas
100 g Juodasis šokoladas
0,5 šaukštelis Cinamonas
0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
žiupsnelis Muskato riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :