Lietuviški balandėliai

 (2)
Autorius: Oksana
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Apvirtus ryžius sumaišyti su malta mėsa, pjaustytu svogūnu, druska, pipirais, įmušti kiaušinį ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Dėti ant kopūstų lapų, užlankstyti. Balandėlius apvolioti miltuose ir apkepinti ant keptuvės, sudėti į puodą su sultiniu, ant viršaus sudėti morkų ir bulvių sluoksnį, patroškinti 30 min., tada įdėti grietinės ir pomidorų padažo. Patiekti su grietine ir mėgstamu garnyru. Skanaus!

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kopūstai
2 vnt. Morkos
1 šaukštas Aliejus
2-3 šaukštas Miltai
2 šaukštas Pomidorų padažas
2 šaukštas Grietinė
Sultinys
Lauro lapai
800 g Malta mėsa
1 stiklinė Ryžiai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :