© E.Kupšytės nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Į verdantį vandenį įdėkite druskos, sultinio kubelį, supjaustytą salierą, lauro lapų.

Įdėkite į puodą gerai nuplautus ir išvalytus upėtakius ir virkite 15-20 min.

Griežinėliais supjaustytą svogūną pakepinkite keptuvėje.

Išvirtą žuvį supjaustykite gabaliukais, atidžiai išrinkite kaulus.

Į vieną indą sudėkite išdarinėtą upėtakį, pakepintą svogūną, žiupsnelį druskos, alyvuogių aliejaus ir balzaminio acto. Atsargiai išmaišykite.

Palaikykite 3 valandas vėsioje vietoje ir patiekite.

Lietuviškas upėtakis su itališku balzaminiu actu
© E.Kupšytės nuotr.


Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai