© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 65min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Kiaušinius išplakite su druska ir cukrumi. Supilkite pieną, suberkite miltus ir gerai išmaišykite iki vienalytės masės. Palikite, kad pabrinktų.

Baltą vyną supilkite į puodą ir pakaitinkite, sudėkite marmeladą ir razinas, gerai išmaišykite. Sudėkite raugintus kopūstus ir dar pakaitinkite, bet neužvirkite.

Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštelį aliejaus, supilkite 1/8 tešlos ir kepkite blyną, kol jo kraštai apskrus, tada apverskite. Iškeptus lietinius dėkite į vieną ant kito į pašildytą lėkštę, uždenkite ir laikykite šiltai, kol įdaras bus paruoštas.

Kopūstus dėkite ant lietinių, susukite, pabarstykite cukraus pudra ir cinamonu ir patiekite.

Tinka: Vegetarams
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai