© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užmaišykite lietinių tešlą ir iškepkite 10 lietinių.

Įdarui voveraites nuplaukite, jei reikia - pasmulkinkite. Patroškinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus ir gabalėliu sviesto. Sudėkite smulkintą svogūną, pakepinkite kartu su voveraitėmis.
Pasūdykite, pagardinkite pipirais.

Ant kiekvieno uždėkite įdaro, suvyniokite ir apkepinkite įkaitintame aliejuje.

Patiekite su grietine.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą

Naujausi recepetai