LIEKNĖJANTIEMS: traškios cukinijų lazdelės

 (6)
Traškios cukinijų lazdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
3.4000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Jei cukinija jauna ir odelė minkšta, pakaks tik gerai nuplauti, lupti nereikia.

Cukiniją supjaustykite pailgais gabaliukais.

Miltus sumaišykite su pipirais ir druska.

Kiaušinius išplakite.

Cukinijų lazdeles apvoliokite miltuose, tada kiaušinių plakinyje ir džiūvėsiuose.

Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Apipurkškite aliejumi.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol gražiai apskrus.

Patiekite su trinta pomidorų tyre, pagardinta druska ir bazilikais.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Cukinijos (jauna, nedidelė)
4 šaukštas Miltai
1 šaukštelis Druska
0,5 šaukštelis Pipirai
2 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Malti džiūvėsėliai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :