Kalakutienos kepsneliai su čiobreliais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Kalakutienos filė supjaustome nedideliais kepsniukais.

2. Filė gabaliukus padaužome su muštuku.

3. Suberiame pipirus, druską, kumyną arba čiobrelius.

4. Palaikome kalakutienos filė gabaliukus šaldytuve ~2 val. Galima ir ilgiau.

5. Kepsnelius kepame be aliejaus, kol mėsa apkeps iš abiejų pusių ir pradės trauktis.

6. Atsargiai į keptuvę su kepsniukais įpilame šilto vandens taip, kad apsemtų mėsą ir patroškiname apie 10 min.

7. Neuždengiame dangčio, palaukiame kol vanduo beveik išgaruos.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai