© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
4.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Apvirti žiedinį kopūstą keletą minučių. Nukošti ir perdėti į dubenį. Sutrinti jį į košelę, bet turi likti smulkių gabaliukų. Į dubenį suberti tarkuotą sūrį, įmušti 2 kiaušinius, pagardinti prieskoniais. Į masę įmaišyti miltus. Įkaitinti keptuvėje kokosų aliejų ir kepti iš gautos masės suformuotus blynelius.

P.S. Speltos miltus galima keisti avižų sėlenomis arba kvietiniais pilno grūdo miltais.

Skanaus linki recepto autorė – Jurgita M.

Šventiniam stalui: Užgavėnės
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje
Mėgautis per: Pietūs Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai