Avižų pienas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Avižų dribsnius užpilkite viena stikline karšto vandens ir palaikykite porą valandų.

Ant išbrinkusių avižų užpilkite dar porą stiklinių vandens išmaišykite ir nukoškite.

Avižas sudėkite į kokteilinę, įpilkite tris stiklines vandens ir gerai suplakite.

Nukoškite į švarų dubenį per porą kartų sulenktą marlę, tirščius gerai išgrežkite ir išmeskite.

Skystį supilkite atgal į kokteilinę, įberkite druskos, įdėkite skysto medaus ir vėl gerai išplakite.

Nusunkite per porą kartų perlenktą marlę, skystį supilkite į ąsotį ar butelį ir laikykite šaldytuve. Tinkamas naudoti dvi dienas.

Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pusryčiai Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai