Lieknėjantiems: Augustės salotos su žaliosiomis pupelėmis

Lietuvoje įprasta valgyti didesnes baltas, raudonas, argas bei šparagines pupeles. Santykiniai ne taip senai mūsų parduotuvėse atsirado mažos rytietiškos pupelės. Spindulinės pupuolės (mung pupelės) lietuvio skoniui ir skrandžiui vienos iš labiausiai priimtinų ankštinių rūšių.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Suplėšome ledines salotas, mažais kubeliais supjaustome agurkus. Išverdame pupeles pagal instrukciją ant pakuotės ir sumaišome su pjaustytomis daržovėmis. Pagardiname citrinos sultimis, aliejumi, druska ir pipirais.

Skanaus linki recepto autorė – Augustė J.

sulieknek.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Salotos iceberg (ledinės)
100 g Spindulinės pupuolės
300 g Agurkai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
šlakelis Citrinų sultys
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 2
Sudėtingumas :