Lęšių paštetas su riešutais ir džiovintomis slyvomis
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
1.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Pašildytame aliejuje 2-3 min. apkepinkite supjaustytus pusžiedžiais svogūnus, vėliau suberkite džiovintas be kauliukų slyvas, nuluptas česnakų skilteles. Kepkite, kol iškeps svogūnas.

2. Trintuvu susmulkinkite riešutus, apkeptus svogūnus, suberkite druską, pipirus ir citrinų sultis pagal skonį. Suberkite lęšius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.

3. Šį paštetą skanu valgyti su daržovėmis.

Rekomendacijos:
Šį paštetą galima patiekti kaip atskirą patiekalą arba naudoti kaip pyragėlių įdarą.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai