Lenkiški virtinukai TINGINIUKAI

 (4)
Lenkiški virtinukai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lenkijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Virtas bulves gerai sutrinkite su pienu.

Sudėkite varškę, įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, miltų ir gerai išminkykite.

Nulipdykite ilgas, nykščio storumo juostas ir jas supjaustykite 1,5-2 cm pločio gabaliukais.

Atsargiai sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir kai iškils į paviršių, virkite dar 2 minutes.

Patiekite su tirpintu sviestu.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Bulvės
200 g Varškė
2 vnt. Kiaušiniai
5 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
50 ml Pienas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :