Lenkiškas varškės pyragas

 (1)
Lengvai bei greitai iškepamas varškės pyragas, tinkantis ir namiškiams,ir nelauktiems svečiams. Pyragas skaniausias kitą dieną – skonis tada būna visiškai kitoks.
Lenkiškas varškės pyragas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
70min
Įvertinimas:
3.1000 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išklokite sausainiais pyrago formos dugną (gerai būtų keturkampė forma).

Išplakite kiaušinių trynius su cukrumi.

Sudėkite varškę bei romo esenciją ir su vaniliniu cukrumi sumaišytą vanilinį pudingą.

Galiausiai sudėkite miltuose apvoliotas (kad nesuliptų) razinas.

Sausainius patepkite šokoladiniu kremu. Užpilkite varškės masę.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.

Viršų paruoškite šitaip: plakite kiaušinių baltymus su cukrumi iki standžių putų, kol cukrus ištirps, ir užpilkite ant pyrago.

Dar kepkite 7-8 minutes, kol baltymai lengvai paruduos.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Paplotis
12 vnt. Sausainiai „Gaidelis“ ar „Selga“
100 g Šokoladinis kremas „Nutella“
Įdaras
8 vnt. Kiaušinių tryniai
135 g Cukrus
800 g Varškė
2 pakelis Vanilinis pudingas
0,5 šaukštelis Romo esencija
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Razinos
Viršus
2 šaukštas Cukrus
8 vnt. Kiaušinių baltymai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :