Braškių tiramisu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 20min
Įvertinimas:
2.0000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Braškes supjaustykite mažais gabaliukais.

Grietinėlę išplakite iki standžių putų su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.

Sausainius sutrinkite iki stambių trupinių.

Į plačias stiklines įdėkite po porą šaukštų grietinėlės. Ant viršaus užberkite sluoksnį braškių. Ant braškių sausainių trupinių sluoksnį.Ant sausainių grietinėlės sluoksnį ir sluoksniuoti pabaikite braškėmis.

Dėkite porai valandų į šaldytuvą ir patiekite šaltą.

Šventiniam stalui: Šv. Valentino siurprizas
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai