LENGVI PIETŪS: baklažanų kotletai

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Stambia tarka sutarkuojame baklažaną, suberiame kviečių gemalus, įmušame kiaušinį, viską išmaišome.

2. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje lydytame svieste arba orkaitėje.

Vietoje baklažanų galima naudoti žiedinius kopūstus arba brokolius.

Skanaus linki recepto autorė – Reda K.

sulieknek.lt
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Baklažanai
1 vnt. Kiaušiniai
1 sauja Kviečių gemalai
pagal skonį Druska
Lydytas sviestas kepimui
Porcijos: 2
Sudėtingumas :