© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 30min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Stambia tarka sutarkuojame baklažaną, suberiame kviečių gemalus, įmušame kiaušinį, viską išmaišome.

2. Iš gautos masės formuojame kotletukus ir kepame keptuvėje lydytame svieste arba orkaitėje.

Vietoje baklažanų galima naudoti žiedinius kopūstus arba brokolius.

Skanaus linki recepto autorė – Reda K.

Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Recepto kilmė: Lietuvos virtuvė
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai