Lengvas daržovių troškinys
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Baklažaną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais.

Apibarstykite druska, palikite 15–20 minučių pastovėti, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir supjaustykite kubeliais.

Puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite baklažanus, susmulkintus česnakus ir svogūnus.

Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes.

Sudėkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas, cukinijas, supilkite sultinį ir pomidorų tyrę.

Pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais.

Kaitinkite, kol užvirs, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.

Įmaišykite balzaminį actą.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai