Lengvas daržovių troškinys

Lengvas daržovių troškinys
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Baklažaną supjaustykite maždaug 2 cm storio griežinėliais.

Apibarstykite druska, palikite 15–20 minučių pastovėti, nusausinkite virtuviniu popieriumi ir supjaustykite kubeliais.

Puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite baklažanus, susmulkintus česnakus ir svogūnus.

Retkarčiais pamaišydami troškinkite 5 minutes.

Sudėkite plonais griežinėliais supjaustytas morkas, cukinijas, supilkite sultinį ir pomidorų tyrę.

Pagardinkite druska, pipirais ir raudonėliais.

Kaitinkite, kol užvirs, uždenkite ir troškinkite 20 minučių.

Įmaišykite balzaminį actą.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Baklažanai
50 ml Aliejus
3 šaukštas Balzaminis actas
1 vnt. Svogūnai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Česnakai
2 vnt. Cukinijos
400 ml Vištienos sultinys
400 ml Pomidorų tyrė
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
žiupsnelis Cukrus
žiupsnelis Raudonėliai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :