Šokolado putėsiai
© Recepto autorė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Paruošimas:

1. Ištirpinkite šokoladą mikrobangų krosnelėje arba dubenyje. Tirpdant mikrobangų krosnelėje pamaišykite kas 15 sekundžių, kol visiškai ištirps. Tirpdant dubenyje į puodą įpilkite vandens, kurį šildysite, o ant viršaus dėkite dubenį. Į jį meskite sulaužytą šokoladą ir nuolat maišykite, kol ištirps.
2. Į maisto smulkintuvą sudėkite visus ingredientus, išskyrus šokoladą, ir sutrinkite iki vientisos masės.
3. Tuomet maisto smulkintuvą nustatykite dirbti lėčiausiu greičiu ir lėtai pilkite ištirpusį šokoladą tol, kol viskas virs į vientisą masę.
4. Supilkite į puodelius ir palikite apie 30 min šaldytuve, kad sustingtų.
5. Prieš pat patiekiant pridėkite mėgstamų uogų ar šokolado gabaliukų.

Receptu dalijasi Pick up limes.

Šokolado putėsiai
Šokolado putėsiai
© Recepto autorė


Šventiniam stalui: Vakarėlis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai