Lengvai paruošiamas sausainių ir chalvos pyragas

 (10)
Šį pyragą pagaminti visai nesudėtinga, užtenta vos kelių produktų ir nereikia kepti. Tačiau tinkamas valgyti jis bus tik pastovėjęs kelias valandas šaldytuve.
Nekeptas sausainių ir chalvos pyragas
© Fotolia nuotr.
Įvertinimas:
4.2857 14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sutrupinkite sausainius ir sutarkuokite chalvą.

Užpilkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Pyrago masę sukrėskite į silikoninę arba maistine plėvele ar kepimo popieriumi išklotą paprastą kepimo formą.

Dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Grietinėlę išplakite su vaniliniu cukrumi ir aptepkite išimtą pyragą.

Patarimai:

Puoškite uogomis, pjaustytais vaisiais ar šokolado drožlėmis.

Į pyrago masę galima įdėti tarkuoto banano.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 pakelis Sausainiai „Gaidelis“
100 g Chalva
500 g Grietinė
200 ml Grietinėlė
2 šaukštelis Vanilinis cukrus