Kristina Pišniukaitė
© DELFI montažas
Įvertinimas:
3.5000 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Gaminimas:

  1. Į maisto smulkintuvą dedame baziliką, česnaką, kedro riešutus, aliejų, druską ir pipirus. Viską sutriname iki vientisos masės.
  2. Į padažą įtarkuojame parmezano sūrio, išmaišome.

Pastabos:

  • Jei vengiate pieno produktų ar norite veganiško pesto – tiesiog nedėkite parmezano sūrio.
  • Jei norite pigesnio ir paprastesnio pesto – kedro riešutus keiskite saulėgrąžomis.
  • Jei turite kitokių žalumynų ar per mažai bazilikų – drąsiai maišykite. Puikiai tinka įvairūs žalumynai – krapai, petražolės, dilgėlės ir pan.
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Geriausia valgyti: Šaltą
Tinka šaldymui
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai