Legendinė žiemos mišrainė „Vinegretas“
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 80min
Įvertinimas:
3.9167 12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Šviežius burokėlius virkite nenuluptus apie valandą. Atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Galite naudoti ir konservuotus burokėlius. Nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite. Užpilkite šaukštą aliejaus ir išmaišykite. Taip apsaugosite kitas daržoves, kad šios maišant nenusidažytų.

Bulves ir morkas išvirkite neluptus. Atvėsinkite, nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

Agurkus ir kopūstus nuvarvinkite ir smulkiai supjaustykite.

Žirnelius nusunkite.

Smulkiai supjaustykite svogūną.

Daržoves suberkite į vieną dubenį, užpilkite du šaukštus aliejaus ir vieną acto.

Viską sumaišykite.

Tinka: Vegetarams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas
Paruošimo būdas: Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
|Populiariausi straipsniai ir video

Naujausi recepetai