Prancūziška svogūnų sriuba
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir dėkite kepti į įkaitintą sviestą.

Užberkite cukraus ir išmaišykite.

Kepkite ant mažos ugnies vis pamaišant apie 35 minutes kol gražiai pagels ir karamelizuosis.

Patarimas: neskubėkite geriau kepkite ilgiau ant mažesnės ugnies, nei trumpiau ir ant didesnės.

Įberkite miltus ir gerai išmaišykite.

Supilkite baltą vyną ir dar šiek tiek pakaitinkite.

Svogūnus sukrėskite į puodą, pabarstykite prieskoniais ir užpilkite jautienos sultiniu.

Virkite apie 10-15 minučių.

Sriubą supilstykite į keramikinius nedidelius kepimo indelius ar puodelius.

Sausoje keptuvėje paskrudinkite prancūziško batono riekeles ir po vieną įdėkite į sriubą, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Indelius dėkite kepti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 5 minutėms.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai