Lazanija

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
55min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 180°C.

Apskrudinkite faršą apie 4-5 min. Pašalinkite skysčio perteklių. Sumaišykite pakelio turinį su vandeniu ir supilkite į keptuvę kartu su pomidorais ir pomidorų tyre. Leiskite užvirti ir maišant virkite apie 5 min.

Į kepimo indą sluoksniuojant sudėkite lazanijos lakštus ir faršo troškinį, ant viršutinio sluoksnio supilkite baltąjį padažą. Apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite apie 35-40 min.

Patiekite su pomidorų salotomis ir česnakine duona.

Patarimas: jei norite išbandyti vegetarišką lazaniją, vietoj faršo dėkite svogūnus, įvairių rūšių paprikas, grybus, cukinijas ir baklažanus.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą