Lazanija su šonine ir malta mėsa
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per: 100min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Puode ištirpinkite sviestą. Suberkite susmulkintą svogūną, morką, salierą ir rūkytą šoninę, pakaitinkite 5 minutes.

Sudėkite maltą mėsą ir pakepinkite dar 5 minutes. Tada sudėkite pomidorus, bazilikus ir supilkite vyną. Uždenkite ir troškinkite 1 valandą.

Lazanijos lakštus 4 minutes pavirkite pasūdytame vandenyje.

Nusunkite ir išdėliokite ant kepimo popieriaus.

Sviestu išteptoje kepimo formoje dėkite pirmą lakštų sluoksnį, juos ištepkite troškinta mase, užbarstykite sūrio ir uždenkite lakštais.

Dėkite dar vieną tokį sluoksnį. Ant viršaus pabarstykite sūrio ir išdėliokite sviesto gabaliukus.

Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Tinka: Vaikams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje Troškinti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai