Lazanija su daržovėmis ir pelėsiniu sūriu

Lazanija su daržovėmis ne tokia riebi ir daug sveikesnė nei su mėsa. Pelėsinio sūrio ir varškės padažas suteikia pikantiškumo.
Lazanija su daržovėmis ir pelėsiniu sūriu
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Svogūnus nulupkite ir susmulkinkite. Supjaustykite paprikas, cukiniją ir saulėje džiovintus pomidorus.

Į keptuvę įpilkite aliejaus, porą minučių pakepinkite svogūnus, cukiniją, paprikas ir pomidorus.

Sudėkite konservuotus pomidorus, sultinio kubelį ir prieskonius.

Troškinkite ant didelės ugnies 10 minučių.

Į sviestu išteptą formą dėkite du lazanijos lakštus, ant jų – daržovių mišinio, tada – du lazanijos lakštus, vėl mišinio ir likusius lakštus.

Paruoškite sūrio ir varškės mišinį – virtuviniu kombainu arba plakikliu sumaišykite sudedamąsias dalis.

Jį užpilkite ant viršaus (turi padengti lakštus).

Kepkite maždaug 200 ºC temperatūros orkaitėje 30 minučių.

Žurnalas
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Lazanijos lakštai
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Saldžiosios paprikos
1 vnt. Cukinijos
50 g Saulėje džiovinti pomidorai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
400 g Konservuoti pomidorai
1 šaukštelis Daržovių sultinys
0,5 šaukštelis Čiobreliai
0,2 šaukštelis Aitriųjų paprikų padažas
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
Sūrio ir varškės mišinys
150 g Pelėsinis sūris
250 g Varškės užtepėlė
žiupsnelis Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :