Lazanija KITAIP

 (9)
Lazanija kitaip
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Recepto kilmė:
Italijos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lazanijos lakštus apvirkite sūriame vandenyje 2 minutes, supjaustykite į kelias dalis ir dėkite virti toliau, kol suminkštės ir išvirs.

Morką sutarkuokite, salierą ir svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Apkepkite 3-4 minutes, suberkite faršą ir išspauskite česnaką. Vis pamaišant kepkite apie 10-15 minučių.

Įpilkite vyno ir virkite apie 1-2 minutes.

Suberkite prieskonius, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir išmaišius virkite dar 2 minutes.

Įpilkite pieno, palaukite kol užvirs ir sudėkite išvirtus lazanijos lakštus.

Išmaišykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Lazanijos lakštai
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
1 vnt. Salierų stiebai
400 g Jautienos faršas
1 puodelis Konservuoti pomidorai
100 ml Baltas sausas vynas
50 ml Pienas
0,5 žiupsnelis Raudonėliai
1 šaukštelis Bazilikai
pagal skonį Druska
2 skiltelė Česnakai
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :