Lazanija kitaip
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 50min
Įvertinimas:
3.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Lazanijos lakštus apvirkite sūriame vandenyje 2 minutes, supjaustykite į kelias dalis ir dėkite virti toliau, kol suminkštės ir išvirs.

Morką sutarkuokite, salierą ir svogūną smulkiai supjaustykite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Apkepkite 3-4 minutes, suberkite faršą ir išspauskite česnaką. Vis pamaišant kepkite apie 10-15 minučių.

Įpilkite vyno ir virkite apie 1-2 minutes.

Suberkite prieskonius, sudėkite smulkintus konservuotus pomidorus ir išmaišius virkite dar 2 minutes.

Įpilkite pieno, palaukite kol užvirs ir sudėkite išvirtus lazanijos lakštus.

Išmaišykite.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Kepti keptuvėje Virti
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai