Lavašo suktinukas su vištiena

Puiki idėja furšetui – lavašo suktinukai su įvairiais įdarais. Svarbu pasirinkti tinkamas įdaro sudedamąsias dalis, nes priešingu atveju suktinukas gali būti negrįžtamai sugadintas. Viena tokių pavojingų sudedamųjų dalių – agurkas. Agurkas gali sudrėkinti lavašą. Be to, labai svarbu prieš patiekiant lavašo suktinukus juos palaikyti šaldytuve.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.5000 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištienos filė iškepkite, tuomet supjaustykite mažais gabalėliais. Pomidorus nuplaukite, nulupkite odelę, smulkiai supjaustykite. Salotų lapus, krapus ir petražoles suplėšykite nedideliais gabalėliais. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais.

Sumaišykite vištieną, žalumynus, pomidorus ir svogūną, pagardinkite majonezu ir teriyaki padažu. Plonai ir tolygiai paskirstykite gautą masę ant lavašo lakštų. Suvyniokite lavašą į suktinuką. Padėkite į šaldytuvą. Prieš tiekdami svečiams – supjaustykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 vnt. Lavašas
250 g Vištienos filė
1 šaukštas Aliejus
1 vnt. Gūžinės salotos
3 vnt. Pomidorai
1 Svogūnai (raudonieji)
1 šaukštas Majonezas
1 šaukštas Teriyaki padažas
žiupsnelis Krapai
žiupsnelis Petražolės
Porcijos: 4
Sudėtingumas :