Lavašas su vištiena ir rūkytu sūriu
© DELFI
Pagaminamas per: 60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Išverdame vištienos šlauneles ir brokolius.

Įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejų ir pakepiname išilgai juostelėmis pjaustytą cukiniją. Apibarstome druska ir pipirais.

Lavašą ištepame grietine ir apdėliojame 2-3 mm storio sūrio griežinėliais. Pakeptas cukinijas dedame ant lavašo.

Įkaitiname orkaitę iki 180 – 200 C. Toje pačioje keptuvėje, kurioje kepinome cukinijas, apskrudiname suplėšytą vištieną.

Paplėšome ir išdoliojame brokolius su pakepinta vištiena, pabarstome čili pipirų.

Susukame lavašą, perpjauname per pusę, suvyniojame į foliją ir dedame kepti į orkaitę maždaug 15 minučių.

Šventiniam stalui: Vakarėlis
Paruošimo būdas: Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai