Latviškai marinuoti moliūgai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 40min
Įvertinimas:
2.8333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:

Gaminimas

Moliūgą perpjaukite į keturias ar šešias dalis, išimkite sėklas ir nulupkite. Supjaustykite nedideliais kubeliais.

Į puodą supilkite vandenį, vyno actą, suberkite cukrų, gvazdikėlius ir cinamoną. Marinatą virkite 10 minučių ant mažos ugnies.

Suberkite moliūgus ir virkite dar 5 minutes.

Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Tinka: Gurmanams
Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Virti
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai