Latviškai marinuoti moliūgai

Šis receptas paplitęs Latvijoje ir tinka prie paukštienos patiekalų.
Latviškai marinuoti moliūgai
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Recepto kilmė:
Latvijos virtuvė
Įvertinimas:
3.0000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Moliūgą perpjaukite į keturias ar šešias dalis, išimkite sėklas ir nulupkite. Supjaustykite nedideliais kubeliais.

Į puodą supilkite vandenį, vyno actą, suberkite cukrų, gvazdikėlius ir cinamoną. Marinatą virkite 10 minučių ant mažos ugnies.

Suberkite moliūgus ir virkite dar 5 minutes.

Supilstykite į paruoštus stiklainius ir sandariai uždarykite.

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 g Moliūgai
3 puodelis Vanduo
1 puodelis Cukrus
0,5 puodelis Baltojo vyno actas
8 vnt. Gvazdikėliai
1 šaukštelis Cinamonas
Sudėtingumas :