Lašišos vėrinukai, kuriems neįmanoma atsispirti
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per: 45min
Įvertinimas:
2.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

Lašišos filė supjaustykite vieno kąsnio gabaliukais.

Citrinas supjaustykite plonais griežinėliais ir suverkite ant medinių iešmelių pakaitomis su lašiša.

Likusius produktus sumaišykite (česnakus išspauskite, petražoles labai smulkiai supjaustykite).

Paruoštu padažu kruopščiai ir negailint aptepkite vėrinukus.

Palikite 10 minučių pastovėti.

Kepkite iki 210 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes, kol lašiša gražiai apskrus.

Šventiniam stalui: Kalėdinis stalas , Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Grilis/laužas Kepti orkaitėje
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Karštą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai