Lašišos užkandis

Autorius: Giedra Sadauskienė
Vakarienė Maestro Donatui Katkui.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišą supjaustome plokštelėmis ir ištepame varškės kremu su mėtomis. Viską susukame cilindro forma ir atšaldome. Patiekiame su raudonais ikrais. Puošiame mėtomis.

Varškės kremas: Varškę, mėtas, krapus pertrinti per sietelį, grietinės dėti tiek, kad gauti kremo konsistenciją.

skonis
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Rūkyta lašiša filė
200 g Varškė
100 g Mėtos
100 g Grietinė
100 g Krapai
1 indelis Raudonieji ikrai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :