© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per: 10min
Įvertinimas:
2.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sudėtingumas:
Porcijos:

Gaminimas

1. Lašišą ir svogūną supjaustome mažais kubeliais ir suberiame į dubenį.

2. Į dubenį suberiame česnaką, kapotus žalumynus, kaparėlius, pagal skonį įpilame garstyčių, citrinos sulčių, paskaniname druska bei pipirais.

3. Viską gerai išmaišome ir paliekame šaldytuve bent 1 valandai.

4. Sutarkuojame ridiką, suplėšome salotas. Sumaišome ir apibarstome juodojo sezamo sėklomis.

Skanaus linki recepto autorė – Dalia K.

Šventiniam stalui: Šventiniai pietūs
Paruošimo būdas: Be puodo/keptuvės
Mėgautis per: Pietūs Vakarienė
Geriausia valgyti: Šaltą
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Naujausi recepetai